Snackwagen


Snackmobiel is uw ideale partner als om een snackwagen voor feesten en evenementen gaat. Particulieren, bedrijven, feesten, bruiloften, onze snackwagen is voor iedere gelegenheid geschikt. Onze verse, goudbruine friet en de allerbeste snacks uit onze snackwagen zijn keer op keer een gegarandeerd succes.

Vanaf 40 personen kunt u onze snackwagen afhuren voor een vast bedrag per persoon. Hierbij zijn diverse “menu’s” mogelijk om dit volledig naar wens in te vullen. Als u uit de regio Eindhoven komt zijn er geen reiskosten verbonden aan de snackwagen. Moeten wij verder rijden dan 25 kilometer, dan overleggen we van te voren met u de reiskosten.

De snackwagen van Snackmobiel zal absoluut een trekpleister zijn op uw evenement en is een originele en leuke manier om de aanwezigen tegen een aantrekkelijke prijs van een lekkere maaltijd te voorzien. U heeft er zelf geen werk aan! Wij raden sterk aan om de snackwagen tijdig te reserveren en uw wensen en het aantal personen aan ons door te geven.

Voor vragen of reserveringen kunt u ons contactformulier op de website invullen. Ook kunt u ons mailen naar info@snackmobiel.nl of bellen op telefoonnummer 0499-769002.


Snacky Meals voor de kindertjes met Frietjes, Kipnuggets, Appelmoes, Knackworstjes, een Snoepzakjes en ijsje na.Menu’s

Onbeperkt eten

Onbeperkt eten bij al onze Menu’s


Zakelijk

Zakelijk bestellen?

Ook voor bedrijven en scholen
Bekijk onze zakelijke menu’s


Vragen?

+31(0)85-0801790

Voor vragen en/of meer informatie
Naar de contactpagina


BEKIJK ONZE ONBEPERKT ETEN MENU’S