SNACKMOBIEL

Hoe werkt het


Snackmobiel

Hoe werkt het


“Je bent vrij om te genieten

Dit leven vier je samen met de mensen die belangrijk voor je zijn

Blijf lekker voor het eten

Er is genoeg voor iedereen

Het is jouw dag

Voor je gasten wordt gezorgd”


Bij ons draait alles om lekker eten, samen met de mensen die belangrijk voor je zijn. Je kunt een snackmobiel reserveren voor bij je thuis of op het werk. We spreken samen een tijd af en dan kun je onbeperkt genieten (all you can eat).

Je hebt geen krachtstroom nodig. De snackwagen bakt op gas. Er is alleen één simpel stopcontactje in de buurt nodig voor de verlichting en de afzuiging. Verlengkabel nemen we mee voor je.

Een dubbele parkeerplaats is voldoende. De wagens zijn ongeveer 2,5 meter breed, 7,5 lang en 3,5 hoog. Je hebt geen vuilnisbak, servetten, borden of bestek nodig. Het afval laten we niet achter.

Om de afspraken vooraf helemaal helder te hebben staat bij ieder menu welke snackjes en sausjes bij je menu zitten en hoe lang je kunt eten. Wil je langer kunnen eten dan kun je dat eenvoudig vermelden in je aanvraag.

Je kunt een vrijblijvende prijsopgave aanvragen voor de dag en de tijd die je voor ogen hebt. Dan krijg je direct een ontvangstbevestiging in je mailbox. Vervolgens krijg je altijd binnen één werkdag een offerte van ons. Daarna kun je de offerte wel of niet accepteren, of nog laten aanpassen.

Onze Snackkabinet

Je wil graag zo compleet mogelijk voor de dag komen en aan iedereen gedacht hebben. Ieder menu heeft de gouden standaard voor onbeperkt eten. Voor iedereen is er een ruime keuze uit het Snackkabinet en complete Sauzenbar

Altijd met Satésaus, en Uitjes voor Speciaal

Maar ook met Oliehoorn Fritessaus, Hela Curry, Heinz Tomatenketchup, Zoete Chili, Pikante Sriracha, Echte Joppie, Piccalilly, Samurai, Vlaamse Mayo met een fris zuurtje, Maggi, Mosterd en Knoflooksaus

De Klassiekers met Frikandellen, Rundvleeskroketten, Goulash of Kipsaté, Kipkorn, Gehaktstaaf, Braadworst, de echte Viandel, Mexicano en Ham/Kaassoufflé.

Snacky Meals voor de kindertjes met Frietjes, Kipnuggets, Appelmoes, Knackworstjes, een Snoepzakje en Dubbellikker IJsje na.

Liever Vegetarisch? Kies een Kaassoufflé, Bami, Nasi of Groentekroket.

Heb je een Vegan dag? Pak de Vegan Mayo, Apio Kroket en Curry

Speciaal voor Glutenvrij: Kroket, Frikandel, Vlaamse Mayo, Curry en Ketchup.

Altijd Halal Friendly met Frikandellen en Kipkorns van Mekka Food.


BEKIJK ONZE ONBEPERKT ETEN MENU’S