Snackwagen huren


Een snackwagen huren voor uw verjaardag, bruiloft of ander evenement valt altijd goed in de smaak. Snackmobiel.nl bakt voor u op elke gewenste locatie in Nederland en België heerlijk krokante friet en andere snacks. U kunt onze snackwagen huren voor grotere en kleinere feesten, inclusief personeel.

Uw gasten zullen smullen van de verse snacks. Deze smaakvolle friet en hapjes zijn met zorg geselecteerd en worden afgenomen bij de beste leveranciers. U kunt al vanaf € 260 een snackwagen met bediening huren. Daarbij kiest u dan één van onze geselecteerde menu’s of u stelt zelf een assortiment samen. Net wat u wilt.

Onze prijzen zijn heel aantrekkelijk. Zo hebt u al een uitgebreid menu van slechts € 6,50 per persoon. En woont u binnen een straal van 20 kilometer rond Eindhoven? Dan betaalt u geen reiskosten als u een snackwagen wilt huren. Dat is nog eens voordelig.

Nog wat pluspunten van een snackwagen huren bij Snackmobiel.nl zijn dat wij in volledig plantaardige olie en vetten bakken en in het bezit zijn van een HACCP certificaat. Dit alles zorgt ervoor dat wij met recht het predicaat ‘Veilig Frituren’ mogen voeren.

Wilt u een snackwagen huren voor uw festiviteit? Mail of bel ons en wij vertellen u graag meer.


Snacky Meals voor de kindertjes met Frietjes, Kipnuggets, Appelmoes, Knackworstjes, een Snoepzakjes en ijsje na.Menu’s

Onbeperkt eten

Onbeperkt eten bij al onze Menu’s


Zakelijk

Zakelijk bestellen?

Ook voor bedrijven en scholen
Bekijk onze zakelijke menu’s


Vragen?

+31(0)85-0801790

Voor vragen en/of meer informatie
Naar de contactpagina


BEKIJK ONZE ONBEPERKT ETEN MENU’S