Patatwagen


Verras u gasten met verse Vlaamse friet op locatie door een patatwagen te huren bij Snackmobiel.nl. Onze medewerkers komen bij u langs met de patatwagen, gevuld met de meest smakelijke snacks en de lekkerste, zelf gesneden frietjes. Het assortiment is bijzonder uitgebreid en uw bezoek zal verrukt zijn van de hoeveelheid lekkernijen die onze patatwagen meebrengt. U hebt al een menu met onbeperkt eten vanaf 6,50 euro per persoon.

Naast de wat kleinere feestelijke gelegenheden zoals een verjaardag, bruiloft of ceremonie, kunt u de patatwagen van Snackmobiel.nl ook bestellen voor personeelsuitjes, grote evenementen en festivals. Wij hebben verscheidene mobiele frietkramen staan, die u tegelijkertijd kunt inzetten. Elke mobiele frietkar heeft ovens met een hoge capaciteit, die duizenden mensen op één dag kunnen bedienen.

U bent met Snackmobiel.nl altijd goed af met het huren van een patatwagen. Wij bezitten alle wettelijke certificaten voor hygiëne en veiligheid. We bakken in honderd procent plantaardig vet en onze producten worden allemaal met zorg besteld bij de beste leveranciers. Ons personeel is bijzonder deskundig en getraind in klantvriendelijkheid, service en netheid. Vandaar dat Snackmobiel.nl het predicaat ‘Veilig Frituren’ mag dragen.

Wilt u ook genieten van geweldig lekkere friet uit onze patatwagen? Bel of mail dan direct met Snackmobiel.nl.


Snacky Meals voor de kindertjes met Frietjes, Kipnuggets, Appelmoes, Knackworstjes, een Snoepzakjes en ijsje na.Menu’s

Onbeperkt eten

Onbeperkt eten bij al onze Menu’s


Zakelijk

Zakelijk bestellen?

Ook voor bedrijven en scholen
Bekijk onze zakelijke menu’s


Vragen?

+31(0)85-0801790

Voor vragen en/of meer informatie
Naar de contactpagina


BEKIJK ONZE ONBEPERKT ETEN MENU’S