Patatwagen huren


Wilt u voor die hele speciale dag iets lekkers laten serveren? Dan is een patatwagen huren van Snackmobiel.nl een geweldig idee. U kunt kiezen uit een groot assortiment snacks en kunt uw gasten onbeperkt krokante friet voorzetten. Door een patatwagen met personeel te huren krijgt u het een stuk gemakkelijker. U hoeft niet meer zelf te bakken en heeft zo alle tijd voor het bezoek.

Wij bereiden al jarenlang friet en andere lekkernijen op locatie met onze eigen patatwagen. Het huren is heel eenvoudig. U geeft aan hoeveel mensen u verwacht en zorgt voor voldoende ruimte voor onze frietkar. Ook is er een stopcontact in de buurt nodig. Eenmaal gereed beginnen onze medewerkers gelijk met de bereiding van het eten. Snackmobiel.nl is altijd ruim op tijd zodat de feestgangers nooit lang hoeven te wachten op een smakelijke hap.

Elke patatwagen voldoet aan de wettelijke eisen. Huren is bij ons zodoende altijd veilig en verantwoord. Daarnaast bezitten wij het HACCP keurmerk en het predicaat ‘Veilig Frituren’. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare partner voor uw feest.

Hebt u belangstelling om een patatwagen te huren? Onze deskundige team vertelt u graag meer. U zult ontdekken dat onze prijzen bijzonder voordelig zijn.


Snacky Meals voor de kindertjes met Frietjes, Kipnuggets, Appelmoes, Knackworstjes, een Snoepzakjes en ijsje na.Menu’s

Onbeperkt eten

Onbeperkt eten bij al onze Menu’s


Zakelijk

Zakelijk bestellen?

Ook voor bedrijven en scholen
Bekijk onze zakelijke menu’s


Vragen?

+31(0)85-0801790

Voor vragen en/of meer informatie
Naar de contactpagina


BEKIJK ONZE ONBEPERKT ETEN MENU’S