Patatkraam


Lijkt het u ook zo leuk om een keer een volledig uitgeruste patatkraam te huren, inclusief personeel?
Bij Snackmobiel kunt u een patatkraam regelen voor elke gelegenheid waar een lekkere puntzak goudgele friet op zijn plaats is. En zeg nu zelf, dat kan toch bijna overal en op elk moment van de dag? Scholen, instellingen, bruiloften, jaarmarkten etc. etc. U kunt het zo gek niet bedenken of wij komen er.

Onze patatkraam rijdt naar een door u opgegeven locatie. De wagen is HACCP goedgekeurd en voorzien van alle apparatuur om de lekkerste friet en snacks te maken. Er zijn verschillende menu’s verkrijgbaar in onze frietkar. Vanaf €260,00 komen wij al uw kant op. Wanneer u een datum in gedachten heeft kunt u van te voren kijken of er een patatkraam beschikbaar is. Uiteraard kunt u een frietkraam reserveren. Handig om te weten is dat u bij afstanden tot vijfentwintig kilometer van Eindhoven vandaag, geen reiskosten betaalt.

Loopt u ook al warm voor zo’n heerlijk patatje op uw evenement of feest? Neem dan snel contact met ons op en boek uw eigen patatkraam vandaag nog! Voor u het weet geniet u van onze overheerlijke friet!


Snacky Meals voor de kindertjes met Frietjes, Kipnuggets, Appelmoes, Knackworstjes, een Snoepzakjes en ijsje na.Menu’s

Onbeperkt eten

Onbeperkt eten bij al onze Menu’s


Zakelijk

Zakelijk bestellen?

Ook voor bedrijven en scholen
Bekijk onze zakelijke menu’s


Vragen?

+31(0)85-0801790

Voor vragen en/of meer informatie
Naar de contactpagina


BEKIJK ONZE ONBEPERKT ETEN MENU’S