Patatkraam huren


Wilt u een patatkraam huren voor een feest of evenement? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Snackmobiel.nl komt graag met wagen, inclusief personeel langs. Uw feestelijke dag wordt gegarandeerd nog leuker en smakelijker met een patatkraam. Het huren van een mobiele snackwagen is een handige oplossing om uw gasten te kunnen voorzien van heerlijke verse friet en andere lekkere snacks.

Onze producten worden altijd gebakken in 100% plantaardig vet en olie, waardoor u verzekerd bent van een uitmuntende smaak. Ook kiest u door een patatkraam te huren van Snackmobiel.nl voor voedsel van eersteklas kwaliteit, ingekocht bij de beste leveranciers. Vandaar dat wij het predicaat ‘Veilig Frituren’ hebben gekregen. Ook hebben al onze wagens het HACCP keurmerk.

Wanneer u besluit een patatkraam te huren is het handig om een aantal dingen te weten. U kunt vooraf een prijs afspreken en aan de hand daarvan zelf een pakket samenstellen met de heerlijkste snacks. Mocht u gasten hebben met bepaalde dieetwensen, dan is dat geen enkel probleem. Samen bedenken we een optioneel smakelijk menu. Wij rijden door heel Nederland, maar u kunt onze patatkraam ook huren in België.

Bent u benieuwd geworden naar onze patatkraam en wilt u deze mogelijk huren? Neem dan telefonisch of per mail contact op met Snackmobiel.nl.


Snacky Meals voor de kindertjes met Frietjes, Kipnuggets, Appelmoes, Knackworstjes, een Snoepzakjes en ijsje na.Menu’s

Onbeperkt eten

Onbeperkt eten bij al onze Menu’s


Zakelijk

Zakelijk bestellen?

Ook voor bedrijven en scholen
Bekijk onze zakelijke menu’s


Vragen?

+31(0)85-0801790

Voor vragen en/of meer informatie
Naar de contactpagina


BEKIJK ONZE ONBEPERKT ETEN MENU’S