Mobiele frietwagen


Wij hebben bij ons in de zaak overheerlijke friet, zoals menig frietliefhebber zal beamen, maar het is ook mogelijk om deze te eten bij onze mobiele frietwagen. Wij komen graag bij u op lokatie met onze mobiele frietwagen, zodat iedereen van onze overheerlijke friet en snacks kunnen genieten.

U kunt ook kiezen voor een volledig verzorgde catering, welke u van te voren af kunt kopen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan voor wat de betreft de kosten voor een mobiele frietwagen.

Ideaal als er een feestje wordt gegeven en u uw gasten van eten wilt voorzien, maar er zelf niet al te veel naar om wilt kijken! U kunt kiezen uit verschillende eersteklas snacks van de beste merken, voor verschillende uiteenlopende prijzen. Deze zullen dan te verkrijgen zijn bij de mobiele frietwagen.

Twijfelt u nog? Kijk dan eens naar onze referenties. Een hele lijst van bedrijven, verenigingen en instellingen, welke naar volle tevredenheid al eens een mobiele frietwagen geboekt hebben!

Heeft u interesse om een van onze mobiele frietwagens aanwezig te laten zijn op uw feestje of evenement? Bel dan naar 0499-769002 en wij lichten u graag verder in over alle mogelijkheden. Uw vragen mailen kan uiteraard ook: info@snackmobiel.nl


Snacky Meals voor de kindertjes met Frietjes, Kipnuggets, Appelmoes, Knackworstjes, een Snoepzakjes en ijsje na.Menu’s

Onbeperkt eten

Onbeperkt eten bij al onze Menu’s


Zakelijk

Zakelijk bestellen?

Ook voor bedrijven en scholen
Bekijk onze zakelijke menu’s


Vragen?

+31(0)85-0801790

Voor vragen en/of meer informatie
Naar de contactpagina


BEKIJK ONZE ONBEPERKT ETEN MENU’S