Mobiele friettent


Naast onze overheerlijke friet op de vaste locatie, zoals menig frietliefhebber zal beamen, maar is het nu ook mogelijk om deze te eten bij onze mobiele friettent! Wij komen graag bij u op lokatie met onze mobiele friettent, zodat iedereen van onze overheerlijke friet en snacks kan genieten.

U kunt ook kiezen voor een volledig verzorgde catering, welke u van te voren af kunt kopen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan voor wat de betreft de kosten voor een mobiele friettent. Ideaal als er een feestje wordt gegeven en u uw gasten van eten wilt voorzien, maar ook zelf nog wilt genieten! U kunt kiezen uit verschillende eersteklas snacks van de beste merken, voor verschillende uiteenlopende prijzen. Deze zullen dan te verkrijgen zijn bij de mobiele friettent.

Twijfelt u nog? Kijk dan onze referenties. Een hele lijst van bedrijven, verenigingen en instellingen, welke naar volle tevredenheid al eens een mobiele friettent geboekt hebben!

Heeft u interesse in een mobiele friettent uw feestje, bedrijfsfeest of evenement? Mail uw vragen maar naar:info@snackmobiel.nlย of bel met 0499-769002. Wij lichten u graag verder in over alle mogelijkheden.


Snacky Meals voor de kindertjes met Frietjes, Kipnuggets, Appelmoes, Knackworstjes, een Snoepzakjes en ijsje na.Menu’s

Onbeperkt eten

Onbeperkt eten bij al onze Menu’s


Zakelijk

Zakelijk bestellen?

Ook voor bedrijven en scholen
Bekijk onze zakelijke menu’s


Vragen?

+31(0)85-0801790

Voor vragen en/of meer informatie
Naar de contactpagina


BEKIJK ONZE ONBEPERKT ETEN MENU’S