Mobiele frietkraam


Een mobiele frietkraam is een smakelijke aanvulling op elk festival, evenement of ander feest. Snackmobiel.nl komt met haar mobiele frietkraam langs en bakt op locatie overheerlijke, goudbruine Vlaamse friet en andere lekkere snacks. U hebt de keuze uit een aantal menu’s, die variëren qua producten en prijs. Zo hebt u al een heel voordelige keuze vanaf 6,50 euro per persoon. Onze medewerkers nemen het door u gekozen assortiment mee en bereiden de friet en de snacks ter plekke in de mobiele frietkraam.

Een groot voordeel van een patatwagen op locatie is dat de gasten zelf kunnen kiezen. Ook kinderen zullen verrukt zijn van de mobiele frietkraam, want naast verse snacks kunnen zij bijvoorbeeld ijsjes bestellen.

Huurt u Snackmobiel.nl in voor een groter feest? Dan is het ook mogelijk om meer dan één mobiele frietkraam aan te vragen. Wij hebben in onze stalling meerdere wagens, die allemaal voldoen aan de officiële normen met betrekking tot veiligheid en hygiëne. Wij maken alleen maar gebruik van bekende topleveranciers en voeren het certificaat ‘Veilig Frituren’. Onze ovens hebben een enorme capaciteit en kunnen wel 10.000 man bedienen.

Hebt u interesse in een mobiele frietkraam en wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op met Snackmobiel.nl.


Snacky Meals voor de kindertjes met Frietjes, Kipnuggets, Appelmoes, Knackworstjes, een Snoepzakjes en ijsje na.Menu’s

Onbeperkt eten

Onbeperkt eten bij al onze Menu’s


Zakelijk

Zakelijk bestellen?

Ook voor bedrijven en scholen
Bekijk onze zakelijke menu’s


Vragen?

+31(0)85-0801790

Voor vragen en/of meer informatie
Naar de contactpagina


BEKIJK ONZE ONBEPERKT ETEN MENU’S