Mobiele frietkraam huren


Goudgele friet, snacks om van te smullen en alle tijd voor uw bezoek wanneer u een feest geeft? Het kan allemaal als u besluit een mobiele frietkraam te huren bij Snackmobiel.nl. Uw visite zal genieten van de heerlijke, warm opgediende producten die in 100% plantaardige en verse olie worden gebakken. Ons personeel komt tegelijk met de mobiele frietkraam mee. Huren is daarom heel eenvoudig en u zult verrast zijn hoe voordelig onze prijzen zijn.

Om onze snackwagen te kunnen plaatsen hebben wij wel wat ruimte nodig en op redelijk nabije afstand een stopcontact. Om te voorkomen dat Snackmobiel.nl te weinig of te veel meeneemt, geeft u vooraf het aantal gasten door en het door u vastgestelde menu. Dat is eigenlijk alles wat er nodig is om een mobiele frietkraam te kunnen huren.

Geeft u een echt groot feest? Dan kunnen wij ook met meerdere wagens op locatie komen. Alle snackkarren voldoen aan de wettelijke hygiëne en veiligheidseisen. Wij bezitten daarvoor het zogenaamde HACPP certificaat. Zo weet u zeker dat een mobiele frietkraam huren bij Snackmobiel.nl betrouwbaar is.

Interesse in de mogelijkheid om een mobiele frietkraam te huren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met Snackmobiel.nl op. Ons bekwame team neemt graag alle opties met u door.


Snacky Meals voor de kindertjes met Frietjes, Kipnuggets, Appelmoes, Knackworstjes, een Snoepzakjes en ijsje na.Menu’s

Onbeperkt eten

Onbeperkt eten bij al onze Menu’s


Zakelijk

Zakelijk bestellen?

Ook voor bedrijven en scholen
Bekijk onze zakelijke menu’s


Vragen?

+31(0)85-0801790

Voor vragen en/of meer informatie
Naar de contactpagina


BEKIJK ONZE ONBEPERKT ETEN MENU’S