Frituurwagen


Een frituurwagen van Snackmobiel.nl maakt elk feest compleet. Uw gasten kunnen op locatie smullen van een groot assortiment aan verse snacks. Daarnaast bakken wij in onze frituurwagen heerlijke Vlaamse friet, die wij dagelijks zelf snijden. Als gastheer of gastvrouw is een mobiele frituurwagen een ideale oplossing om uw bezoek van smakelijk eten te voorzien. U hoeft ons alleen maar vooraf uw menukeuze door te geven en wij nemen alles voor u mee. Zo houdt u uw handen vrij en tijd over om een praatje met iedereen te maken.

Wij hebben een uitgebreide selectie van snacks en het is aan u welk menu het meest aanspreekt of past in uw budget. Zo hebben wij al een optie vanaf 6,50 euro per persoon. Uw bezoek kan dan onbeperkt genieten van bijvoorbeeld frikadellen, kroketten, kaassoufflés en natuurlijk friet. Dit kan allemaal bij onze frituurwagen worden besteld met de meest lekkere sausjes.

De oven in de frituurwagen kan enorme hoeveelheden aan, dus ook een gezelschap van 10.000 man is geen enkel probleem. Daarnaast hebt u een optie om meerdere mobiele snackkramen ineens te bestellen. Wij hebben er verscheidene in ons wagenpark.

Hebt u binnenkort iets feestelijks gepland? Vraag gerust naar de gunstige tarieven die Snackmobiel.nl rekent voor een frituurwagen.


Snacky Meals voor de kindertjes met Frietjes, Kipnuggets, Appelmoes, Knackworstjes, een Snoepzakjes en ijsje na.Menu’s

Onbeperkt eten

Onbeperkt eten bij al onze Menu’s


Zakelijk

Zakelijk bestellen?

Ook voor bedrijven en scholen
Bekijk onze zakelijke menu’s


Vragen?

+31(0)85-0801790

Voor vragen en/of meer informatie
Naar de contactpagina


BEKIJK ONZE ONBEPERKT ETEN MENU’S