Frietwagen verhuur


Snackmobiel.nl heeft jarenlange ervaring op het gebied van frietwagen verhuur. Wij leveren mobiele patatkarren met zeer klantvriendelijk en deskundig personeel inbegrepen. Daarnaast zijn ons producten nauwkeurig geselecteerd op kwaliteit en worden deze afgenomen bij bekende en eersteklas leveranciers.

Omdat wij ons hebben gespecialiseerd in frietwagen verhuur hebben wij al tijden geleden onze HACCP certificaten behaald. Daarnaast zijn we er trots op om het predicaat ‘Veilig Frituren’ te mogen dragen. Zo weten onze klanten dat ze aan ons een betrouwbare partner hebben.

Wij hebben meer dan één frietwagen voor de verhuur in onze stalling staan. Zo kunnen wij tijdens grote evenementen op meerdere plekken tegelijk bedienen. Onze ovens hebben een enorme capaciteit waardoor we wel 10.000 man kunnen voorzien van frites en andere snacks. Maar onze frietwagen verhuur kan ook worden ingezet voor kleinere feesten. Zo kan er al vanaf 40 man een patatkraam worden besteld.

Onze klanten kunnen kiezen uit verscheidene menu’s, met verschillende prijzen. Zo kan men zelf bepalen wat de uiteindelijke prijs wordt. Onze tarieven voor de frietwagen verhuur zijn bijzonder gunstig en onze medewerkers zijn zonder uitzondering vakbekwaam.

Wilt u meer weten over de frietwagen verhuur van Snackmobiel.nl? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.


Snacky Meals voor de kindertjes met Frietjes, Kipnuggets, Appelmoes, Knackworstjes, een Snoepzakjes en ijsje na.Menu’s

Onbeperkt eten

Onbeperkt eten bij al onze Menu’s


Zakelijk

Zakelijk bestellen?

Ook voor bedrijven en scholen
Bekijk onze zakelijke menu’s


Vragen?

+31(0)85-0801790

Voor vragen en/of meer informatie
Naar de contactpagina


BEKIJK ONZE ONBEPERKT ETEN MENU’S