Frietwagen op locatie


Een frietwagen op locatie, steeds vaker is er daar vraag naar. Bij ons kunt u een frietwagen op locatie boeken. Het voordeel van een frietwagen is dat u uw gasten een dag met lekker eten kunt aanbieden. U kunt ook kiezen voor de volledige catering van uw feest. Dit doen we in samenwerking met ons gespecialiseerd collega-cateringbedrijf.

Graag komen we met onze frietwagen bij u thuis, bedrijf of op locatie, voor bijvoorbeeld een communiefeest of een bruiloft, maar ook uw personeelsfeest bijvoorbeeld. U heeft daarvoor de keuze uit een afgekocht pakket waarbij uw gasten onbeperkt kunnen eten.Tevoren weet u dan precies waar u aan toe bent als u een frietwagen op locatie boekt. U kunt kiezen uit verschillende menuΒ΄s met diverse mogelijkheden voor verschillende prijzen en u kunt dit zelf samenstellen.

Diverse personeelsfeesten, voetbalfeesten, muziekfestivals, buurtfeesten en sporttournooien. We hebben al veel ervaring met onze frietwagen op locatie. Kijkt u ook eens bij onze referenties en zie dat er al vele tevreden klanten zijn. Vraag iedere frietliefhebber naar adressen waar ze lekkere friet hebben en geheid zullen ze ons noemen!

Onze frietwagen op locatie boeken? U kunt contact opnemen via 0499-769002. Voor andere informatie kunt u ook bellen of mailen:info@snackmobiel.nl


Snacky Meals voor de kindertjes met Frietjes, Kipnuggets, Appelmoes, Knackworstjes, een Snoepzakjes en ijsje na.Menu’s

Onbeperkt eten

Onbeperkt eten bij al onze Menu’s


Zakelijk

Zakelijk bestellen?

Ook voor bedrijven en scholen
Bekijk onze zakelijke menu’s


Vragen?

+31(0)85-0801790

Voor vragen en/of meer informatie
Naar de contactpagina


BEKIJK ONZE ONBEPERKT ETEN MENU’S