Frietwagen Limburg


Geeft u een feestje in de provincie Limburg? Dan is het een smakelijk en origineel idee om een frietwagen te bestellen. Limburg staat bekend op het gebied van Bourgondisch genieten en de patatkramen van Snackmobiel.nl sluiten daar absoluut bij aan. Onze zelf gesneden, krokante Vlaamse friet en smakelijke snacks worden vers gebakken op de locatie. Om het u nog makkelijker te maken, komt ons kundige personeel mee. Zo hoeft u zelf niets te doen dan genieten wanneer u een frietwagen huurt in Limburg.

Elk feest wordt gegarandeerd een succes met onze nette frietwagen vol lekkernijen. Limburg is overigens slechts één van de mogelijke regio’s waar Snackmobiel.nl langs kan komen. U kunt onze mobiele kramen bestellen in heel Nederland en zelfs in België.

U kunt al vanaf 40 man een frietwagen in Limburg huren. U bepaalt vooraf uit welke producten men kan kiezen op het feest en wij zorgen voor de rest. U bent bij ons verzekerd van eersteklas voedsel dat wordt bereid in dagverse plantaardige olie. Al onze wagens hebben het HCAPP keurmerk. Wij voldoen dus aan alle wettelijke verplichtingen op het gebied van hygiëne en veiligheid.

Bent u benieuwd naar onze gunstige prijzen en wilt u een frietwagen reserveren in Limburg? Neem dan gerust contact op met Snackmobiel.nl.


Snacky Meals voor de kindertjes met Frietjes, Kipnuggets, Appelmoes, Knackworstjes, een Snoepzakjes en ijsje na.Menu’s

Onbeperkt eten

Onbeperkt eten bij al onze Menu’s


Zakelijk

Zakelijk bestellen?

Ook voor bedrijven en scholen
Bekijk onze zakelijke menu’s


Vragen?

+31(0)85-0801790

Voor vragen en/of meer informatie
Naar de contactpagina


BEKIJK ONZE ONBEPERKT ETEN MENU’S