Frietwagen huren


Een frietwagen huren is een leuke en originele manier om uw gezelschap van een snack of maaltijd te voorzien. Wie geniet er nu niet van een lekker frietje met bijhorende snack? Een frietwagen huren is een gegarandeerd succes op ieder evenement, feest, bedrijf of uitje!

Bij Snackmobiel kunt u een zeer complete frietwagen huren die in heel Nederland beschikbaar is. Om teleurstellingen te voorkomen is het aan te raden om vooraf te reserveren. Denkt u erover om een frietwagen te huren? Houdt u dan wel even rekening met het volgende: er dient een stopcontact (220V) binnen een straal van 30 meter aanwezig te zijn. Ook moet er voldoende ruimte zijn om de wagen neer te zetten. Tevens is het van belang dat wij op de hoogte zijn van het aantal personen dat van onze frietwagen gebruik gaat maken, zodat wij altijd genoeg friet en snacks meenemen.

Indien u onze frietwagen wilt huren, kunnen er vaste prijsafspraken gemaakt worden vanaf 40 personen. In dat geval kan er gekozen worden uit verschillende, gevarieerde “menu’s”. Een frietwagen huren zal zeker in de smaak vallen bij uw gasten!

Voor informatie en reserveringen kunt u het contactformulier op deze website invullen.


Snacky Meals voor de kindertjes met Frietjes, Kipnuggets, Appelmoes, Knackworstjes, een Snoepzakjes en ijsje na.Menu’s

Onbeperkt eten

Onbeperkt eten bij al onze Menu’s


Zakelijk

Zakelijk bestellen?

Ook voor bedrijven en scholen
Bekijk onze zakelijke menu’s


Vragen?

+31(0)85-0801790

Voor vragen en/of meer informatie
Naar de contactpagina


BEKIJK ONZE ONBEPERKT ETEN MENU’S