Frietwagen huren Limburg


Wanneer u een frietwagen wilt huren in de provincie Limburg, bent u bij Snackmobiel.nl helemaal aan het juiste adres. Wij hebben patatkramen die elk feest en evenement tot een groot succes maken. De knapperige goudbruine friet en de smakelijke snacks laten iedere gast smullen. Daarnaast zijn onze servicegerichte en ervaren medewerkers zeer bekwaam. Uw bezoekers zullen waarschijnlijk vragen waar zij deze frietwagen kunnen huren. Naast Limburg rijden wij naar elke gewenste plaats in Nederland.

Als gastheer kunt u kiezen uit meerdere menu’s. Ons uitgebreide assortiment bevat voor ieder wat wils. Onze snacks worden in puur plantaardige producten bereid en zijn zorgvuldig uitgekozen bij topklasse leveranciers. Daarnaast voldoen al onze wagens aan de laatste wettelijke eisen. Wij hebben niet voor niets het predicaat ‘Veilig Frituren’ mogen ontvangen.

Mensen willen dan ook niet voor niets een frietwagen bij Snackmobiel.nl  huren in Limburg en omgeving. Overigens is het ook mogelijk om zelfs in België een frietwagen van ons te huren. Limburg is slechts een kleine greep uit de mogelijke locaties.

Heeft u interesse om een frietwagen te huren in of rond Limburg? Neem dan telefonisch of via e-mail contact met Snackmobiel.nl op. Wij beantwoorden graag al uw vragen.


Snacky Meals voor de kindertjes met Frietjes, Kipnuggets, Appelmoes, Knackworstjes, een Snoepzakjes en ijsje na.Menu’s

Onbeperkt eten

Onbeperkt eten bij al onze Menu’s


Zakelijk

Zakelijk bestellen?

Ook voor bedrijven en scholen
Bekijk onze zakelijke menu’s


Vragen?

+31(0)85-0801790

Voor vragen en/of meer informatie
Naar de contactpagina


BEKIJK ONZE ONBEPERKT ETEN MENU’S