Frietwagen huren Brabant


Geeft u binnenkort een feest en wilt u een frietwagen huren in de provincie Brabant? Dan is Snackmobiel.nl de juiste keuze. Onze mobiele patatkramen kunnen worden ingezet bij zowel kleine als grote evenementen. Bij de verhuur is het zeer servicegerichte personeel inbegrepen. Zij maken ter plekke voor u en uw gasten de meest heerlijke frieten en andere snacks klaar. Een frietwagen huren in en rond Brabant is een gegarandeerd succes.

Onze wagens zijn voorzien van de modernste technieken en ingericht volgens de officiële wettelijke eisen. Verder zijn de producten van Snackmobiel.nl zonder uitzondering met zorg geselecteerd en van topkwaliteit. Wij hebben niet voor niets het keurmerk: ‘Veilig Frituren’ gekregen.

Het is als gastheer of gastvrouw heel praktisch om een frietwagen te huren in bijvoorbeeld Brabant. U kunt namelijk onverdeelde aandacht geven aan uw gasten en staat niet de hele tijd in de keuken. U hebt meerdere menukeuzes maar u kunt ook zelf een assortiment samenstellen. Bij de snacks serveren we natuurlijk ook lekkere sausjes.

Wilt u origineel zijn en uw bezoekers laten genieten van smakelijke en verse snacks? Dan is een frietwagen huren bij Snackmobiel.nl niet alleen in Brabant, maar ook in de rest van Nederland een uitstekend idee. Bel of mail ons direct voor meer informatie.


Snacky Meals voor de kindertjes met Frietjes, Kipnuggets, Appelmoes, Knackworstjes, een Snoepzakjes en ijsje na.Menu’s

Onbeperkt eten

Onbeperkt eten bij al onze Menu’s


Zakelijk

Zakelijk bestellen?

Ook voor bedrijven en scholen
Bekijk onze zakelijke menu’s


Vragen?

+31(0)85-0801790

Voor vragen en/of meer informatie
Naar de contactpagina


BEKIJK ONZE ONBEPERKT ETEN MENU’S