Frietwagen Eindhoven


Het huren van een frietwagen in regio Eindhoven is een origineel idee voor uw evenement. Het bestellen van een frietwagen uit Eindhoven is namelijk een ideale manier om uw gasten van dienst te zijn en zelf ook nog te kunnen genieten. Een goudbruin frietje met bijhorende snack vindt iedereen toch lekker?

De frietwagen is te huur in Eindhoven en omgeving en staat garant voor gezelligheid en een volle maag op ieder feest, evenement, uitje, of bedrijf! Bij Snackmobiel kunt u terecht voor een zeer complete frietwagen in en rond Eindhoven. Daarom is het verstandig om tijdig te reserveren. Hou dan wel even rekening met het volgende: er dient een stopcontact (220V) binnen een straal van 30 meter aanwezig te zijn. Ook moet er voldoende ruimte zijn om de wagen neer te zetten. Tevens dienen wij op de hoogte te zijn van het aantal personen dat van de fruitwagen gebruik gaat maken, zodat u gasten niets tekort komen.

Heeft u interesse in onze frietwagen in de omgeving van Eindhoven? Een frietwagen huren valt zeker in de smaak bij uw gasten. Voor informatie en reserveringen kunt u hetΒ contactformulierΒ op deze website invullen.


Snacky Meals voor de kindertjes met Frietjes, Kipnuggets, Appelmoes, Knackworstjes, een Snoepzakjes en ijsje na.Menu’s

Onbeperkt eten

Onbeperkt eten bij al onze Menu’s


Zakelijk

Zakelijk bestellen?

Ook voor bedrijven en scholen
Bekijk onze zakelijke menu’s


Vragen?

+31(0)85-0801790

Voor vragen en/of meer informatie
Naar de contactpagina


BEKIJK ONZE ONBEPERKT ETEN MENU’S