Frietwagen Brabant


Wanneer u een feestje geeft wilt u natuurlijk dat uw gasten het naar hun zin hebben en dat ze niets te klagen hebben. Makkelijk voor u en leuk voor uw gasten is dat u een Frietwagen in Brabant kunt huren. Uw gasten kunnen dan voldoende eten, zonder dat u er verder naar om hoeft te kijken.

Een andere mogelijkheid van het huren van een Frietwagen in omgeving Brabant, is dat u kiest voor een volledige catering van uw feest. Dit wordt gedaan in samenwerking met ons gespecialiseerd collega-catering bedrijf. U kunt kiezen voor een pakket wat u af kunt kopen, voor een vaste prijs per persoon. Vanaf 40 personen komen wij al uw kant op indien u een frietwagen in regio Brabant wilt bestellen. Tevoren kan er dus een prijs afgesproken worden voor de frietwagen die u wilt huren.

Onze frietwagen in regio Brabant biedt alleen eersteklas producten van. Onze snacks en friet, welke elke dag vers gesneden wordt, worden gebakken in 100 % plantaardig frituurvet.

Wilt u meer informatie over de onze frietwagen uit Brabant, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer 0499-769002. Via ons mailadres info@snackmobiel.nl  kunt u ons ook al uw vragen stellen.


Snacky Meals voor de kindertjes met Frietjes, Kipnuggets, Appelmoes, Knackworstjes, een Snoepzakjes en ijsje na.Menu’s

Onbeperkt eten

Onbeperkt eten bij al onze Menu’s


Zakelijk

Zakelijk bestellen?

Ook voor bedrijven en scholen
Bekijk onze zakelijke menu’s


Vragen?

+31(0)85-0801790

Voor vragen en/of meer informatie
Naar de contactpagina


BEKIJK ONZE ONBEPERKT ETEN MENU’S