Frietwagen Brabant

Wanneer u een feestje geeft wilt u natuurlijk dat uw gasten het naar hun zin hebben en dat ze niets te klagen hebben. Makkelijk voor u en leuk voor uw gasten is dat u een Frietwagen in Brabant kunt huren. Uw gasten kunnen dan voldoende eten, zonder dat u er verder naar om hoeft te kijken.

Een andere mogelijkheid van het huren van een Frietwagen in omgeving Brabant, is dat u kiest voor een volledige catering van uw feest. Dit wordt gedaan in samenwerking met ons gespecialiseerd collega-catering bedrijf. U kunt kiezen voor een pakket wat u af kunt kopen, voor een vaste prijs per persoon. Vanaf 40 personen komen wij al uw kant op indien u een frietwagen in regio Brabant wilt bestellen. Tevoren kan er dus een prijs afgesproken worden voor de frietwagen die u wilt huren.

Onze frietwagen in regio Brabant biedt alleen eersteklas producten van. Onze snacks en friet, welke elke dag vers gesneden wordt, worden gebakken in 100 % plantaardig frituurvet.

Wilt u meer informatie over de onze frietwagen uit Brabant, neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer 0499-769002. Via ons mailadres info@snackmobiel.nl  kunt u ons ook al uw vragen stellen.