Frietwagen aan huis

Een frietwagen aan huis is de smakelijke en handige oplossing om feestvierders te voorzien van onweerstaanbare Vlaamse frieten en overheerlijke snacks. Het servicegerichte personeel van Snackmobiel.nl komt naar de door u opgegeven plek met een frietwagen aan huis, die is gevuld met de meest lekkere hapjes.

Er zijn een aantal voorwaarden waar de locatie aan moet voldoen, voordat er een frietwagen bij u aan huis kan komen. Zo dient er voldoende ruimte te zijn om de mobiele kraam te kunnen plaatsen en een stopcontact op maximaal dertig meter afstand voor de stroomvoorziening. Vooraf maakt u een keuze uit een aantal menu’s of u stelt zelf een selectie samen van de snacks. Afhankelijk van de menukeuze staan we dan één of meerdere uren op het door u aangegeven terrein met onze frietwagen aan huis. Desgewenst kunnen we ook nog verschillende alcoholische versnaperingen, frisdrank en ijs meebrengen.

Onze aantrekkelijke prijzen zijn inclusief de benodigde producten, de medewerkers en de frietwagen aan huis. Is de locatie minder dan 20 kilometer van Eindhoven? Dan hoeft u ook nog eens geen reiskosten te betalen.

Bent u geïnteresseerd in een frietwagen aan huis? Neem dan vrijblijvend contact op met Snackmobiel.nl. We zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar.