Frietkraam

Uw frietkraam op bestelling.

Geeft u binnenkort een feestje en wilt u iets origineels doen? Denkt dan eens aan het huren van een frietkraam. Wij rijden graag met onze frietkraam, op een door u gewenste locatie, voor uw feest, bruiloft e.d. en bedrijfsfeesten etc. Natuurlijk onze frietkraam met personeel ook boeken voor diverse evenementen.

Indien u onze frietkraam boekt, spreken we een tijdstip met u af wanneer we met onze HACCP goedgekeurde frietkraam bij u arriveren. Uw gasten kunnen dan onbeperkt gebruik maken van de lekkernijen die wij bieden. Lekkere snacks en puntzakken gevuld met goudbruine friet, wie houdt er niet van?
Er zijn diverse menu’s beschikbaar in verschillende prijsklassen. Per persoon geldt een vaste prijs en wij komen al bij u langs vanaf 40 personen! In het overzicht vindt u meer info over onze prijzen.Bij afstanden tot 25 kilometer vanaf Eindhoven betaalt u geen reiskosten. Daarboven rekenen wij een kleine vergoeding voor de reis- en transportkosten van de frietkraam, uiteraard in overleg.

Wilt u onze frietkraam boeken of meer informatie? Vul het contactformulier op onze website in, bel 0499-769002 of mail naar:info@snackmobiel.nl .