Frietkraam verhuur


Snackmobiel.nl heeft zich gespecialiseerd in frietkraam verhuur en bedient haar klanten al jaren naar volle tevredenheid. Wij serveren verse, zelf gesneden Vlaamse friet en andere snacks van hoge kwaliteit op locatie. Omdat onze producten allemaal van topklasse zijn en onze medewerkers ervaren, klantvriendelijk en vakbekwaam, neemt de vraag naar onze frietkraam verhuur nog steeds toe.

Al onze wagens voldoen aan de strenge wettelijke eisen op het gebied van hygiëne en veiligheid. Daarom mogen wij het certificaat HACCP voeren. Omdat wij ook nog eens alleen de beste leveranciers selecteren en het eten in plantaardige bakmiddelen bereiden, hebben we het predicaat ‘Veilig Frituren’ op onze naam staan.

In onze stalling staan meerdere wagens ten behoeve van de frietkraam verhuur. Deze kunnen worden ingezet tijdens grote evenementen, maar ook bij kleinere gelegenheden.

We hebben een aantal verschillende menu’s en meestal kan men wel een keuze maken. Is dat niet het geval, dan is het ook mogelijk om een geheel eigen assortiment samen te stellen. Aan de hand daarvan wordt een zeer voordelige totaalprijs gemaakt. Daar zitten dan de frietkraam verhuur, het personeel en de producten bij inbegrepen.

Meer weten over frietkraam verhuur? Bel of mail naar Snackmobiel.nl en stel uw vragen.


Snacky Meals voor de kindertjes met Frietjes, Kipnuggets, Appelmoes, Knackworstjes, een Snoepzakjes en ijsje na.Menu’s

Onbeperkt eten

Onbeperkt eten bij al onze Menu’s


Zakelijk

Zakelijk bestellen?

Ook voor bedrijven en scholen
Bekijk onze zakelijke menu’s


Vragen?

+31(0)85-0801790

Voor vragen en/of meer informatie
Naar de contactpagina


BEKIJK ONZE ONBEPERKT ETEN MENU’S