Frietkraam Limburg


Voor het huren van een frietkraam in Limburg zit u bij Snackmobiel helemaal goed. Wij verhuren mobiele snackwagens voor feesten en partijen met zeer efficiënt en bedreven personeel. Uw gasten zullen genieten van onze zelf gemaakte Vlaamse friet en de meest smakelijke snacks. Al deze producten worden vers bereid op locatie in onze frietkraam. Omdat Limburg erom bekend staat uitgebreid en langdurig feest te kunnen vieren, is er een speciaal avondvullend menu mogelijk. Daarmee kunnen uw bezoekers vijf uur onbeperkt smullen.

Onze frietkraam heeft voor scholen in Limburg een budget menu als optie. U kunt dan al vanaf € 1,70 per persoon frites en snacks laten bereiden. Dit menu kan ook worden besteld door instellingen en verenigingen.

Ook voor grootschalige evenementen en festivals kan onze frietkraam in Limburg worden gereserveerd. Snackmobiel.nl heeft meerdere wagens staan om tegelijk in te zetten. U kunt dan duizenden mensen voorzien van vers gebakken patat en andere lekkernijen.

Onze medewerkers zijn getraind om bestellingen zo snel mogelijk af te handelen, maar wel altijd met oog voor kwaliteit. Elke frietkraam in Limburg voldoet aan wettelijke eisen. Zo bent u altijd verzekerd van een goede service.

Denkt u erover een frietkraam te boeken in Limburg? Mail of bel dan gerust naar Snackmobiel.nl.


Snacky Meals voor de kindertjes met Frietjes, Kipnuggets, Appelmoes, Knackworstjes, een Snoepzakjes en ijsje na.Menu’s

Onbeperkt eten

Onbeperkt eten bij al onze Menu’s


Zakelijk

Zakelijk bestellen?

Ook voor bedrijven en scholen
Bekijk onze zakelijke menu’s


Vragen?

+31(0)85-0801790

Voor vragen en/of meer informatie
Naar de contactpagina


BEKIJK ONZE ONBEPERKT ETEN MENU’S