Frietkraam huren


Een veelgestelde vraag aan ons is: “Kan ik ook je frietkraam huren”. Ja dit is mogelijk! Een frietkraam huren is een perfecte oplossing voor het verzorgen van het eten voor uw gasten. Veel mensen denken dat een frietkraam huren een dure aangelegenheid is, maar niets is minder waar! Een frietkraam huren kan u zoveel kosten als u zelf wenst. U kunt vooraf een prijs afspreken en een pakket afkopen. In dat pakket zitten een aantal door u gekozen kwaliteitsvolle snacks van diverse eersteklas leveranciers en onze heerlijke friet, welke beiden worden gebakken in 100 % plantaardig frituurvet/olie. Hierdoor hebben wij een “Veilig Frituren” predikaat.

Wij rijden door heel Nederland met onze HACCP goedgekeurde frietkraam, welke u kunt huren. Doordat we in heel Nederland, of dat nu van Nijmegen tot Rotterdam en van Sittard tot Apeldoorn is. Maar ook in België komen we en hebben wij reeds veel referenties, welke uitermate tevreden zijn over onze frietkraam en het huren hiervan. Bekijkt u deze eens en laat u overhalen!

Wilt u meer informatie over onze frietkraam en het huren hiervan, bel dan naar 0499-769002 of mail ons op: info@snackmobiel.nl. Wij bezoeken u graag met onze frietkraam!


Snacky Meals voor de kindertjes met Frietjes, Kipnuggets, Appelmoes, Knackworstjes, een Snoepzakjes en ijsje na.Menu’s

Onbeperkt eten

Onbeperkt eten bij al onze Menu’s


Zakelijk

Zakelijk bestellen?

Ook voor bedrijven en scholen
Bekijk onze zakelijke menu’s


Vragen?

+31(0)85-0801790

Voor vragen en/of meer informatie
Naar de contactpagina


BEKIJK ONZE ONBEPERKT ETEN MENU’S