Frietkraam huren Limburg


Hebt u er wel eens aan gedacht om een frietkraam te huren voor uw evenement in Limburg? Daarmee kunt u de bezoekers ter plekke snacks van de beste kwaliteit en de heerlijkste knapperige friet serveren. Ons bedienend personeel is bijzonder klantgericht en verleent steeds weer uitstekende service. De lekkernijen worden opgediend met smakelijke sauzen. En ook voor de liefhebbers van zoet is er meer dan genoeg om van te smullen.

Ook voor kleinere feesten kunt u Snackmobiel.nl vragen langs te komen met een frietkraam. U kunt deze huren in Limburg, maar ook in alle andere provincies van Nederland. Er zijn wel een paar voorwaarden waar het terrein aan moet voldoen. Zo dient voldoende plek te zijn om een patatkraam te plaatsen. Verder moet er een stopcontact van 220 Volt zijn. Dat is eigenlijk alles wat u zelf moet verzorgen om een frietkraam te kunnen huren in Limburg.

Voordat het feest begint geeft u het aantal personen door en de menukeuze. Ook is mogelijk om zelf een selectie te maken uit het assortiment. Aan de hand daarvan kan Snackmobiel.nl berekenen wat het u uiteindelijk kost om een frietkraam te huren in Limburg.

Benieuwd naar onze zeer voordelige tarieven? Neem danΒ contactΒ op met Snackmobiel.nl. Onze enthousiaste medewerkers helpen u graag verder.


Snacky Meals voor de kindertjes met Frietjes, Kipnuggets, Appelmoes, Knackworstjes, een Snoepzakjes en ijsje na.Menu’s

Onbeperkt eten

Onbeperkt eten bij al onze Menu’s


Zakelijk

Zakelijk bestellen?

Ook voor bedrijven en scholen
Bekijk onze zakelijke menu’s


Vragen?

+31(0)85-0801790

Voor vragen en/of meer informatie
Naar de contactpagina


BEKIJK ONZE ONBEPERKT ETEN MENU’S