Frietkraam huren Brabant


Bij Snackmobiel.nl is het mogelijk om een frietkraam te huren in de provincie Brabant. Uw feest, bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft of andere festiviteit, wordt extra leuk met een frietkraam op locatie. U kunt deze huren in Brabant, maar ook in alle andere streken van het land. We komen zelfs naar België om u te laten smullen van de heerlijkste friet.

Wat nemen we mee wanneer u hebt gekozen om een frietkraam van Snackmobiel.nl te huren in Brabant? U en uw bezoekers zullen genieten van de meest smakelijke snacks en onweerstaanbaar krokante friet. Daarbij horen natuurlijk lekkere sausjes en ijs om het plaatje compleet te maken. We hebben verschillende menu’s waar u uit kunt kiezen. Zo weet u van te voren al wat het gaat kosten. U zult verrast zijn van de voordelige tarieven die Snackmobiel.nl hanteert.

Onze snacks zijn met zorg geselecteerd bij topleveranciers en we dragen het predicaat ‘Veilig Frituren’ met trots. Tel daarbij ons HACCP certificaat nog eens op en u bent ervan verzekerd dat u met een betrouwbare firma te maken heeft.

U kunt op deze website meer informatie vinden over onze wagens, de prijzen en de menu’s. Neem vrijblijvend contact met ons op als u geïnteresseerd bent om een frietkraam te huren in Brabant of omstreken.


Snacky Meals voor de kindertjes met Frietjes, Kipnuggets, Appelmoes, Knackworstjes, een Snoepzakjes en ijsje na.



Menu’s

Onbeperkt eten

Onbeperkt eten bij al onze Menu’s


Zakelijk

Zakelijk bestellen?

Ook voor bedrijven en scholen
Bekijk onze zakelijke menu’s


Vragen?

+31(0)85-0801790

Voor vragen en/of meer informatie
Naar de contactpagina


BEKIJK ONZE ONBEPERKT ETEN MENU’S