Frietkot


Iedereen kent het wel. Een frietkot waar overheerlijke friet te halen is. Nu is het ook mogelijk een frietkot te huren om op een feest of evenement aanwezig te zijn. Het wordt steeds vaker gedaan en dit omdat een frietkot ideaal is! We komen in heel Nederland maar ook in Belgiรซ komen we van Antwerpen tot Turnhout en van Hasselt tot Gent.

U kunt kiezen voor een complete catering van uw feest/evenement. Wij komen al bij u langs met onze frietkot voor een feest vanaf 40 personen. U kunt het aanbod van snacks en friet dan kiezen uit verschillende pakketten. De prijzen hiervan verschillen per pakket. U heeft de prijs van de frietkot dus volledig zelf in hand. Vooral omdat wij de prijs tevoren met u afspreken.

In onze HACCP goedgekeurde frietkot maken wij gebruik van 100 % plantaardig frituurvet/olie om onze snacks van eersteklas merken en onze overheerlijke, zelf gesneden friet, te bakken. Onze dikke Vlaamse frieten worden geserveerd in een grote puntzak, wat een stukje nostalgie met zich meebrengt.

Veel bedrijven, instellingen, verenigingen, maar ook particulieren hebben er al eens voor gekozen om een frietkot te huren. Kijk hiervoor eens bij onze referenties en laat u overdonderen door onze mogelijkheden en goedkope prijzen.

U kunt contact met ons opnemen op 0499-769002 of mail ons:ย info@snackmobiel.nl


Snacky Meals voor de kindertjes met Frietjes, Kipnuggets, Appelmoes, Knackworstjes, een Snoepzakjes en ijsje na.Menu’s

Onbeperkt eten

Onbeperkt eten bij al onze Menu’s


Zakelijk

Zakelijk bestellen?

Ook voor bedrijven en scholen
Bekijk onze zakelijke menu’s


Vragen?

+31(0)85-0801790

Voor vragen en/of meer informatie
Naar de contactpagina


BEKIJK ONZE ONBEPERKT ETEN MENU’S