Frietkar huren


Zin in overheerlijke snacks op uw feest? Een frietkar huren van Snackmobiel.nl is dan de ideale oplossing. Onze ervaren en klantvriendelijke medewerkers komen met een patatkraam naar de door u opgegeven locatie. Daar beginnen we dan vrijwel direct met het bakken van onze verrukkelijke producten. Uw gasten zullen blij verrast zijn en smullen van de warme snacks. Een frietkar huren blijkt steeds weer een goed idee.

U kunt kiezen uit meerdere pakketten en menu’s als u een frietkar wilt huren. Ook voor mensen met specifieke wensen en diëten hebben wij meer dan genoeg keuze. Verder is het mogelijk om zelf een menu samen te stellen.

Wat krijgt u als u bij ons een frietkar gaat huren? U bent bij ons altijd verzekerd van vers en smaakvol voedsel. Onze wagens hebben allemaal het officiële HACCP certificaat en Snackmobiel.nl bakt alleen maar in 100% plantaardig olie en vet. Al onze producten worden ingekocht bij hoogstaande leveranciers. Dit heeft ons het predicaat ‘Veilig Frituren’ opgeleverd.

Het zeer voordelige tarief om een frietkar te huren is inclusief alle benodigde producten en het personeel. Er wordt een vaste prijs per persoon berekend, afhankelijk van het assortiment dat u kiest.

Meer informatie? Neem dan contact op met het enthousiaste team van Snackmobiel.nl.


Snacky Meals voor de kindertjes met Frietjes, Kipnuggets, Appelmoes, Knackworstjes, een Snoepzakjes en ijsje na.Menu’s

Onbeperkt eten

Onbeperkt eten bij al onze Menu’s


Zakelijk

Zakelijk bestellen?

Ook voor bedrijven en scholen
Bekijk onze zakelijke menu’s


Vragen?

+31(0)85-0801790

Voor vragen en/of meer informatie
Naar de contactpagina


BEKIJK ONZE ONBEPERKT ETEN MENU’S